phone icon
Rollup-Kungen logo


Du kan påverka hur mycket vi skänker!
Vi kommer inför jul att skänka pengar till Barncancerfonden, en summa som ni är med att påverka. Alla ni som är prenumeranter har fått detta mejl och genom att besöka vår hemsida via nyhetsbrevet så ökar vi summan med 10kr. Vi kommer att räkna alla unika besökare som har kommit via nyhetsbrevet fram till den 21dec och multiplicera summan med 10kr! Barncancerfonden gör ett mycket behövligt arbete och vi hoppas att vi med er hjälp kan komma upp i riktigt hög summa!

Till hemsidan!

Personalstyrkan utökas

Det inträffar mycket på Rollup-Kungen och vi har många saker vi vill genomföra, men inte tid som räcker till. Därför har vi de senaste två månaderna anställt tre nya medarbetare. Johan är innesäljare och har som uppgift att bredda vår kundkrets och även se till så att vi följer upp och tar hand om våra befintliga kunder. Frida är den som ni oftast kommer att ha kontakt med, hon går igenom nya beställningar och hjälper till att svara på alla era frågor. Det innebär att vi kommer att kunna besvara era ärenden mycket snabbare än tidigare

Max är vårt senaste tillskott och anställdes för bara två veckor sedan. Han är en erfaren säljare som kommer att åka ut till de lite större företagen i Stockholm för att knyta kontakter som förhoppningsvis kan skapa långvariga samarbeten.
Nedan finner ni rekommenderade produkter

Rollup Impact
En billig modell som finns i flera olika bredder. Finns även med svarta kassetter!

fr 395 kr
Läs mer
Beachflagga Hajfena Small
Vår minsta beachflagga med formen av en hajfena.

995 kr
Läs mer

Expolinc Case&Counter
Stor mässdisk med svart toppskiva. Perfekt för att transportera andra saker till mässan.

5 800 kr
Läs mer
PopUp Kurvad med stor disk
Komplett montervägg med belysning och en stor mässdisk.

fr 13 995 kr
Läs mer