phone icon
 
Sista leveransen av förkläden
 

När COVID-19 kom och restriktionerna infördes insåg vi att vi måste tänka om snabbt. Vi kollade på flera möjligheter, köpte in maskiner och provade material. Det resulterade i skyddsförkläden som vi kunde skära ut med hjälp av vårt skärbord. Produkten blev godkänd och tillverkningen kom igång på allvar i slutet av april. Sedan dess har vi haft personal på plats dygnet runt för att tillverkningen ska kunna maximeras.

Nu har vi avslutat tillverkningen eftersom man har kommit i fatt med produktionen i resten av världen. Vi kan glatt konstatera att vi har lyckats leverera 137 000 engångsförkläden till sjukvården. Det känns bra att kunna hjälpa till och ta ett samhällsansvar samtidigt som de extra intäkterna har hjälp till att täcka upp för den minskade efterfrågan på mässmaterial. Vi står redo om behovet skulle dyka upp igen, men hoppas att det inte ska behövas och att vi får en fortsatt god utveckling.

 
 
 
 
 
Nya produkter för butiker
 

Nästan alla stora matbutiker har golvdekaler vid kassorna för att kunderna att hålla ett säkert avstånd i kön. Ofta finns det uppmaningar om detta även innan man går in i butiken, exempelvis klistermärken/affisch vid dörren eller på en gatupratare. Även mindre butiker, restauranger och liknande verksamheter har detta behov så vi har tagit fram ett par produkter med färdiga motiv som kan skickas omgående.

Vill man ha ett eget motiv eller en annan storlek så kan vi givetvis ordna det, kontakta i så fall oss med önskat antal så återkommer vi med leveranstid och ett kostnadsförslag.

Till produkterna
 
 

 
 
Nedan finner ni rekommenderade produkter
 
 

 
 
Rollup EcoRoll
 
En av våra mest sålda rolluper.

fr 395 kr
 
Läs mer
 
 
 
Rollup Plus
 
150cm bred rollup, perfekt som mindre vägg.

fr 1 895 kr
 
Läs mer
 
 

 
 
Popup Medium
 
Finns både som rak och kurvad.

fr 9 995 kr
 
Läs mer
 
 
 
City Sign
 
Godkänd i de flesta kommuner.

fr 1 495 kr
 
Läs mer
 
 

 
 


 
 rollup-kungen.seavanmäl/Unsubscribeinfo@rollup-kungen.se