phone icon
Rollup-Kungen logo
Superdeal på Beachflaggor!
Vårvärmen har nu äntligen kommit och det firar vi med 20% rabatt på våra beachflaggor. Beachflaggor är en av våra populäraste produkter under våren och sommaren, det är ett trevligt och framförallt kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på.

Till Kampanjen!

Softwalls, produkter med unik design
Vi har en ny typ av produkter på hemsidan som går under namnet Softwalls. Det är produkter med helt unika former som garanterat kommer att dra till sig uppmärksamheten på mässan. Produkterna har mjuka former och ett strechtyg med dragkedja.

Till Softwalls
Ny kategori med möbler
Vi har en ny kategori på hemsidan med sittmöbler. Här finner ni exempelvis Bean Bags och andra produkter som kan hjälpa till att förgylla eventet, givetvis med ert egna motiv.

Vad sägs exempelvis om en jättestor solstol? Fungerar lika bra inomhus som utomhus och kommer dra till sig många nyfikna blickar.
Det är en rolig produkt för besökarna och något som många tycker om att fotografera och dela med vänner. ChairIt monteras enkelt upp på plats utan några verktyg och håller för en vikt på hela 200 kilo.
Till Möbler/Bean Bags
Se alla våra produktnyheter
Vi har den senaste tiden lagt upp många nya produkter på hemsidan, vi har därför lagt till en ny sida där vi har samlat alla våra nya produkter. Vi rekommenderar att spana in sidan emellanåt så att ni inte missar nya spännande produkter.

Till produktnyheterna

Nedan finner ni rekommenderade produkter

Rollup EcoRoll
Rollup EcoRoll
En av våra mest sålda rolluper någonsin! Finns i tre olika bredder.

fr 595 kr
Läs mer
Beachflagga Hajfena Small
Vår minsta beachflagga med formen av en hajfena.

796 kr
Läs mer

Display Magnet Frame
Dubbelsidigt system för dig som byter budskap ofta.

1 595 kr
Läs mer
Broschyrställ Info Stand vinklad
Vinklad version i A4 -format för bättre läsposition.

1 295 kr
Läs mer