phone icon

Rollup-Kungen firar 10 år på nätet!

2007 öppnade vi portarna till vad som skulle komma att bli en av Sveriges största e-butiker för event och expoprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade, så växte även vår butik. Sedan 3 år tillbaka sitter vi en nybyggd modern fastighet som är anpassad efter våra behov. Vi trycker och slutmonterar 99% av alla produkter som ni ser på vår hemsida. Vi är stolta över att vi är en av få fabriker i vår storlek som har egen tillverkning i Sverige.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och effektivisera produktionen och det verkar alltid finnas något som kan göras på den fronten. Vi har nu införskaffat ytterligare en symaskin, en extra tygprinter är beställd och nya printmaterial håller på att testas. Vi har fullt upp med att driva oss själva framåt och snart kommer vi även ha en ny hemsida klar!

10 år låter länge för vissa, men för oss har den tiden gått väldigt snabbt. Mycket har inträffat sedan bolaget startades och det finns många faktorer som har lett till vår framgång, men inget har varit så viktigt och så roligt som alla er kunder och samarbetspartners som vi har haft förmånen att få träffa. Till alla er säger vi därför ett stort tack för dessa år och vi hoppas på en fortsatt god framgång!

Vi firar 10 år på nätet