phone icon

Monterpaket Komplett

MP_Komplett

Ny produkt

20 053 kr exkl. moms -12%

22 788 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

I detta mässpaket har vi själva plockat ihop flera av våra favoritprodukter vilket innebär att du får en komplett och högkvalitativ mässmonter för pengarna.

Paketet innehåller produkten Mässbord Case & counter, ett högkvalitativt mässbord som också kan användas som transportlåda. Mässvägg PopUp 3x3 som innehåller en komplett vägg med belysning. Två stycken Rollup Compact, en typ av Rollup som är mycket lätt att bära med sig och därför väl anpassad för mässor. Brochure Stand inkl hård väska, ett lättmonterat broschyrställ som har en medföljande väska för säkra transporter.

Monterpaket Komplett en lättmonterad helhetslösning där du enkelt byter budskap själv. Mässpaketet innehåller produkter från en högt ansedd tillverkare, Expolinc. Paket innehåller produkter som fyller de allra flesta krav du kan tänkas ha på din mässmonter. Mässpaketet kan exempelvis användas i sammanhang som mässor, event och butiksdemonstrationer.

Spara pengar!
Genom att köpa detta paket sparar du 12% (2 735 kr) jämfört med att köpa produkterna separat.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Case & Counter: 1820 x 920 mm.
PopUp 3x3: 3365 x 2224 mm.
Rollup Compact: 850 x 2000 mm.

Originalmallar för mässbordet och mässväggen finns i sektionen nedan och rekommenderas eftersom man då kan se hur mycket marginal man har på kanterna.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Produkter i samma kategori