phone icon

Monterpaket Flexibel

MP_Flex

Ny produkt

30 599 kr exkl. moms -14%

35 580 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Det här är ett flexibelt mässpaket av mycket hög kvalité som lämpar sig utmärkt oavsett om du är på en öppen yta eller i ett hörn.

PopUp Corner är en mässvägg som är enkel att montera. Den består i praktiken av två ställningar, men en bildvåd i det inre hörnet gör att väggarna ser ut att vara en och samma produkt. Till skillnad från vår vanliga PopUp Corner som man kan köpa styckvis så innehåller även denna bildvåder runt hela ställningen. Två lampor ingår till väggarna.

Ett komplett mässbord med svart toppskiva ingår. Det är en rejäl disk som även används som transportdisk tack vare två hjul och ett handtag, på så vis kan mycket av materialet få plats i denna disk när man ska till eventet. En extra väska med handtag ingår även för att kunna transportera den ena ställningen, den andra får plats i transportdisken.

Tre stycken 4Screen ingår i paketet. Till skillnad från vanliga rolluper så sitter budskapet inte fast i en bildkassett, istället sitter budskapet på en list som spänns upp på baksidan. Fördelen är att man får ett stiligare utseendet och att man enkelt kan byta budskap. 

Spara pengar!
Genom att köpa detta paket sparar du 14% (4 981 kr) jämfört med att köpa produkterna separat.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfiler Tryckfil(er)
Filerna för 4Screen ska vara 850x215 cm, helst i PDF-format.
Filen för mässbordet ska vara 180x90 cm.
Filen för väggen vill vi få in enligt den mall som finns att hämta lite längre ned på sidan.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori