phone icon

Ljuslåda PixLip 100x200

LL6001_100x200

Ny produkt

8 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 35 000 nöjda kunder
12 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Ljuslåda PixLip 100x200 är ett enkelt och prisvärt system för dig som vill ha en portabel ljuslåda. Det belysta motivet gör att man får bättre exponering och det är extra effektfullt i lite mörkare lokaler. Systemet består av vita plastdetaljer som man enkelt monterar till en stabil ställning, inga verktyg behövs. I ljuslådans finns det LED-belysning som belyser motivet ända ut till kanten.

Systemet har dubbelsidigt budskap, det innebär att ni kan skicka in två olika motiv till oss om så önskas.

Produkten är perfekt att använda på mässor och event, men vi rekommenderar även att beställa en extra uppsättning motiv som ni kan använda på kontoret. På så sätt får ni mer användning av produkten. Vi kan även rekommendera att beställa flera ljuslådor och placera de bredvid varandra för att bilda en hel mässvägg.

Systemet har låg vikt och transporteras enkelt i den medföljande väskan.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 10 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 104x204 cm. De yttersta 2cm är utfall, vänligen undvik att lägga text eller annat viktigt material där eftersom det inte kommer att synas på det färdiga resultatet.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Mått på paketL 1060 mm, B 425 mm, H 200 mm
Synlig yta framifrån100 x 200 cm
Storlek för budskap104 x 204 cm
Gjord för bildbyteBildbyte är möjligt
VäskaVäska ingår
DubbelsidigJa

a text field

a text field

Tillbehör

Produkter i samma kategori