phone icon

Ljuslådor

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Visar 1 - 11 av 11 produkter

Ljuslådor

Ljuslådor har funnits i många år, men det har normalt varit tunga och otympliga lådor som inte har varit gjorda för att flyttas. Nu finns det däremot ljuslådor som är lätta och smidiga. Dagens ljuslådor har belysning med LED vilket bidrar till detta och det förlänger även dess livslängd med många år.

Det finns många olika sorteras ljuslådor på marknaden, men vi har valt att endast fokusera på produkter som vi tror att våra kunder efterfrågar. Det är alltså lite större och transportabla ljuslådor som kan ersätta en rollup eller mässvägg. Exponeringen ökar rejält med en ljuslåda eftersom den snabbt drar till sig nyfikna blickar och motivet framstår dessutom på ett oslagbart sätt. Ett tips är att kombinera ljuslådor med varandra för att skapa en stor upplyst monter som garanterat kommer att göra succé på mässan.

Ljuslada 100x200 cm med Philips

Ljuslåda gjord för bildbyte

Ljuslådorna som vi erbjuder är gjorda för bildbyte. Det innebär att ni kan behålla samma ljuslåda och sedan komplettera med nya motiv efter behov.

Väggarna har motiv på både fram- och baksida, vilket ingår i priset. Det går därför bra att ladda upp två olika motiv vid beställning.

Produkten är fantastisk att ha på event, men vi rekommenderar även att köpa till ett extra motiv som ni kan ha på kontoret så att ni får full användning av ljuslådan.

Ljuslådor, storlekar

Filmer med ljuslådan PixLip