phone icon

Monterpaket Ekonomi 2

MP_Eko2

Ny produkt

5 006 kr exkl. moms -7%

5 383 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Det här är ett mässpaket som består av 3st EcoRoll 80x200 och 2st Smart Broschyrställ. Rolluperna ger en stor exponeringsyta samtidigt som det skapar flexibilitet genom att de kan placeras ut efter önskemål. Broschyrställen är flexibla och är ett bra sätt att göra sina affischer/broschyrer tillgängliga för besökarna.

EcoRoll är gjord i aluminium och ger ett snyggt intryck utan att störa själva motivet. Rollupen är en av våra billigaste rolluper, men printas med samma bildvåd som i våra dyrare system. Vill ni ha olika motiv på rolluperna så laddar ni upp en fil för varje motiv, i annat fall printas samma motiv på samtliga rolluper. En enklare väska till varje rollup ingår.

Smart Broschyrställ kommer med en medföljande väska som är hård och stöttålig, vilket underlättar för säkra transporter. Broschyrstället är dubbelsidigt och enkelt att montera. Det har sex stycken platser för broschyrer i A4-format, tre på vardera sidan.

Spara pengar!
Genom att köpa detta paket sparar du 7% (377 kr) jämfört med att köpa produkterna separat.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 80x200 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Tillbehör

Produkter i samma kategori