Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

  Val av trottoarpratare

  Det finns många olika trottoarpratare att välja på allt efter vilket behov och budget man har. Vi kommer inte att rabbla upp alla trottoarpratare och deras för och nackdelar. Istället kommer vi här att ge statistik från vår senaste försäljning av trottoarpratare.

  Här är vår topp 5 lista med våra mest sålda trottoarpratare:

   Trottoarpratare

  TopSign har den senaste tiden varit vår mest köpa trottoarpratare. Förutom att priset är bra så beror det nog på att det är en trottoarpratare som ofta ser väldigt stor ut och därmed syns bra. Man kan dessutom välja till en toplogo på den trottoarprataren och därmed göra den ännu mer attraktiv.

  På andraplats kommer Easy Sign, vilket är en lätt och smidig trottoarpratare. Ifall man inte vill ha en topplogo till sin trottoarpratare som det är på TopSign så är den här ett bättre val. En topSign utan logotyp kan nämligen se lite mindre lockande ut eftersom man då ser att den ”saknar något”. Den här trottoarprataren har inte möjlighet till toplogo utan låter istället ramen gå ihop längst upp och bilda ett smart handtag.

  Delux Sign som hamnade på tredje plats, liknar mycket TopSign. Det är samma funktionalitet men har ett annat utseende.

  A-ställ är vår femte mest sålda trottoarpratare och har tidigare toppat listan. Skylten är mycket prisvärd och kostar bara 789 kr vilket gör att den passar bra i de flestas budget.

  Det här var alltså vår senaste statistikrapport över våra mest sålda trottoarpratare. Hoppas att den kan underlätta för dig i ditt köpval.


  Våra mest sålda gatupratare

  Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ