phone icon

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service

Filuppladdning

Vänligen lägg in en beställning innan ni laddar upp filer, i annat fall kan vi få problem att koppla ihop filerna med rätt ordernummer.
1.
och ange ditt

2.
3. Klicka på knappen för att ladda upp filen/filerna och tillhörande kommentar.

Vanliga frågor och svar angående filer


Jag har problem med filuppladdningen, vad ska jag göra?
Om ni upplever problem med filupladdningen så rekommenderar vi att ni använder er av sprend.com. Gå in på sprend.com och ange info@rollup-kungen.se som mottagare och skriv sedan ert ordernummer i kommentarsfältet.

Kan man skicka filer via någon annan tjänst?
Ja, det fungerar utmärkt så länge som vi inte behöver registrera oss på någon sida. Tänk bara på att ni är noga med att ange ert ordernummer samtidigt. Ni kan ange info@rollup-kungen.se som mottagare när ni skickar filer.

Kontrollerar ni att filerna ser bra ut?
Vi kontrollerar att måtten är korrekta. I övrigt är ni som kund ansvarig för filens kvalité, utformning och upplösning. Om vi upptäcker och anser att kvalitén är för låg så kommer vi att ta kontakt med er och kommer då att avvakta med print tills vi får bekräftelse eller ny fil.

Hur vet jag om kvalitén blir bra?
Om ni har en PDF i korrekta mått så kan ni öppna upp filen i vanliga Adobe Reader och sedan förstora upp så att ni ser den i 100%. Då ser ni filen i naturlig skala och den kvalitén motsvarar verkligheten mycket bra.

Vilket filformat vill ni ha filen i?
Vi vill helst få in tryckfärdig PDF-fil enligt de mått/mallar som finns angivna på respektive produktsida. EPS, TIFF och JPG fungerar normal bra, men tänk på att filer gjorda i Word, PowerPoint eller Publisher normalt inte fungerar eftersom de programmen inte är gjorda för att skapa stora tryckfiler.

Kan man få hjälp med att skapa en tryckfil?
Vi hjälper er gärna att skapa en tryckfil, men vi måste då debitera för den tiden som det tar oss. Läs mer på produkten för Grafisk Hjälp.