Kontakta oss

Telefon: 020 660 600
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi finns tillgängliga på vardagar
07.00-16.00 (fre 15.00).


Kolla gärna om din fråga redan finns besvarad under FAQ.

Möbler

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Möbler

Bean Bags & Möbler

Här hittar ni framför allt bean bags och lite övriga möbler som passar utmärkt att ha på olika event. Det är produkter som är lite utöver det vanliga och som gör att ni kan sticka ut lite extra.Beanbags sittsäckar

Visar 1 - 7 av 7 produkter

Bean Bags med eget motiv

Här finner ni framför allt bean bags i olika variationer. Det är en produkttyp som är mycket trevlig att ha med på mässor och event oavsett om det är inomhus- eller utomhus. Det är inbjudande produkter som dessutom kan få besökare att stanna kvar lite extra. Även när de inte används av någon så är de fortfarande användbara eftersom man med sitt eget motiv gör att de fungerar som reklambärare.

Dessa bean bags består av påsar fyllda med expanderad polystyren (även kallad EPS). Tyget på ytterpåsen printas med sublimeringstryck och ger väldigt bra färgåtergivning. Tyget till bena bag är även tvättbart, brandklassatt, miljövänligt och vattenavvisande.

Kuberna och cylindrarna finns att välja på i fyra olika storlekar, Bean Bag i fem storlekar och de övriga i en storlek vardera.

Vi har inga mallar för bean bags på hemsidan, vi kommer istället att återkomma med ett förslag till er som är baserat på era önskemål.

bean bag med tryck