Mässvägg PopUp Budget

Ny produkt

8 495 kr

Svensk produktion
Över 35 000 nöjda kunder
12 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässvägg PopUp Budget består av en PopUp från Spennare som har en lite enklare ställning, men som har samma fina bildvåder som på våra övriga system. Mässväggen levereras komplett med belysning. Ni väljer själva ifall ni vill komplettera med ett mässbord.

Det finns tre olika mässbord att välja mellan. Podiet kan användas som transportdisk och där får man även plats med hela väggen, belysningen och bildvåderna. Bildvåden är av samma material som till väggen och kompletterar därför på ett snyggt sätt. Podiet underlättar mycket vid transport och är därför något som vi i första hand rekommenderar.

Budgetdiskarna är näsan identiska med varandra, skillnaden är att den ena är rund/kurvad medan den andra är helt rak. De här diskarna tar relativt liten plats vid transport och transporteras enkelt tack vare de medföljande väskorna. Bildvåden printas på samma material som våra rolluper. De här diskarna är ett bra val för dig som vill få ett komplett system till en låg kostnad. Tänk bara på att det här inte är några transportdiskar, väggen kan således inte transporteras inuti.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är enligt måtten nedan.

Bildmått för mässvägg: 3360x2205 mm.

Bildmått för mässbord budget: 1920x895 mm. Tänk på att varje kant viks in bakom varvid vi rekommenderar att ert motiv är centrerat på 80 cm.

Bildmått för podiet: 1680 x 820 mm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

a text field

a text field

Tillbehör

Produkter i samma kategori