Annas Stora Favorit

Mässmonter Annas Stora Favorit Visa större
Annas Stora Favorit

wp1004

Ny produkt

21 999 kr exkl. moms

✔ Svensk produktion
✔ Över 25 000 nöjda kunder
✔ 11 år på nätet


product description Produktbeskrivning

I detta mässpaket har vi själva plockat ihop flera av våra favoritprodukter vilket innebär att du får en komplett och högkvalitativ mässmonter för pengarna.

Paketet innehåller produkten Mässbord Case & counter, ett högkvalitativt mässbord som också kan användas som transportlåda. Mässvägg PopUp 3x3 som innehåller en komplett vägg med belysning. Två stycken Rollup Compact, en typ av Rollup som mycket lätt att bära med sig och därför väl anpassad för mässor. Brochure Stand inkl hård väska, ett lättmonterat broschyrställ som har en medföljande väska för säkra transporter.

Annas Stora Favorit är en lättmonterad helhetslösning där du enkelt byter budskap själv. Mässpaketet innehåller produkter från en högt ansedd tillverkare, Expolinc. Paket innehåller produkter som fyller de allra flesta krav du kan tänkas ha på din mässmonter. Mässpaketet kan exempelvis användas i sammanhang som mässor, event och butiksdemonstrationer./

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order.
Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Case & Counter: 1820 x 920 mm.
PopUp 3x3: 3365 x 2224 mm.
Rollup Compact: 850 x 2000 mm.

Originalmallar för mässbordet och mässväggen finns i sektionen nedan och rekommenderas eftersom man då kan se hur mycket marginal man har på kanterna.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.
Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

a text field

a text field

Tillbehör

Produkter i samma kategori