phone icon

Skriv- & dokumentmappar

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Skriv- & dokumentmappar

Tillbaka till Profilprodukter / Kontor

Dokumentmappar med eget tryck

Här hittar du alla våra dokumentmappar samt ett par skrivplattor. Dokumentmappar är ett vanligt tillbehör på kontoret och är ett snyggt och praktiskt sätt att förvara och transportera dokument och tillbehör.

Visar 1 - 27 av 27 produkter

Dokumentmappar

En dokumentmapp har oftast många olika fack och fickor för diverse saker. Ofta har man plats för pappersark/anteckningar och pennor. Utöver detta så är det även vanligt med plats för kreditkort och något återförslutningsbart fack. Fler bilder och mer information för varje dokumentmapp kan man få genom att kontakta kundtjänst.

Profilerade mappar

Dokumentmappar är praktiska att ha med sig när man ska iväg på möte eller för att träffa kunder. Då kan man få med sig all nödvändig information som man brukar ha med sig i en praktisk hållare. Produkten är därför extra bra för dig som är säljare eller har en högt uppsatt position på företaget. Genom att komma till ett möte med en profilerad dokumentmapp med egen logotyp så skapar man dessutom ett proffsigt intryck.

Skrivplattor

Vi har även ett par skrivplattor som man kan få med eget tryck. Det är exempelvis praktiskt att ha vid inventering och liknande tillfällen. Då är det enkelt att anteckna på stående fot eftersom man har en hård yta bakom samt något som håller fast papperet.

dokumentmapp