phone icon

Kulspetspennor

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Kulspetspennor

Tillbaka till Profilprodukter / Kontor

Pennor med tryck

Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av reklampennor med eget tryck. Pennor med tryck är en av de billigaste, enklaste och vanligaste profilprodukterna på marknaden. Pennor används flitigt både hemma och på arbetsplatsen. Ofta försvinner dem, förbrukars och glöms bort. Därför finns det alltid ett behov av nya pennor, vilket gör att det fungerar bra som giveaway, speciellt med tanke på att priset ofta är väldigt lågt jämfört med andra profilprodukter.

Visar 1 - 4 av 4 produkter

Pennor till mässor och event

Det finns många olika pennor och priset varierar, men det finns framförallt ett stort utbud av billiga pennor med tryck. Det gör det till en väldigt prisvärd profilprodukt och man kan köpa ett stort antal pennor för bara någon tusenlapp. Genom att ha en skål med pennor på mässan så lockar man till sig besökare och får på så sätt möjlighet att prata med dem och nå ut med sitt budskap. Även om besökaren inte blir en köpande kund så har man nått ut med sin logotyp på pennan. Det innebär att ni syns varje gång pennan används och förhoppningsvis kommer personen att tänka på er nästa gång de funderar på att inhandla era tjänster eller produkter.

Till mässor används normalt billiga pennor eftersom man vill ut till så många som möjligt till ett så lågt pris som möjligt. Det kan däremot vara värt att spendera lite extra för att få en penna som sticker ut eller som upplevs som mer högkvalitativ. Har man ett exklusivt varumärke så vill man inte bli förknippad med något som upplevs vara billigt och mindre bra. Då gäller det att hålla en genomgående linje med sina varor och hur man syns så att man inte riskerar att sänka statusen på sitt varumärke. Därför kan det på sikt vara värt att spendera lite extra för att få bra pennor med tryck som motsvarar kundens förväntningar.

pennor

Rätt penna till rätt målgrupp

Ska man till en stor mässa eller ett liknande tillfälle med tusentals besökare så väljer man troligtvis en av de billigaste pennorna. Man räknar då med att göra av med ett stort antal pennor och för att budgeten ska gå ihop så väljer man oftast en av de billigare modellerna. Ska man däremot dela ut pennor till den egna styrelsen, viktiga kunder eller motsvarande så gäller det att satsa på de mer exklusivare modellerna. Har man en stor kund som är viktig för företaget så kan det framstå som snålt om man ger bort en penna för tre kronor. I det fallet är det viktigt att visa just hur viktig man anser att kunden är och då skänka en pennor av hög kvalité som ger ett bra intryck.

Pennor med tryck kan användas i många olika sammanhang och till olika målgrupper. Det är därför en bra idé att inte enbart välja ut modell som man vill ha, utan istället välja flera olika. Man kan väljaen bra penna med tryck som används på det egna kontoret, en billig modell som används i större sammanhang (mässor/event) och sedan som man kan ge bort till viktiga och potentiella kunder.

profilpennor

Tänk långsiktigt

Pennor går alltid åt för eller senare. Köp inte därför bara pennor för ett enda sammanhang. Planera istället inköpet så att ni har pennor med tryck för ett helt år eller två.