phone icon

Anteckningsböcker

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Anteckningsböcker

Tillbaka till Profilprodukter / Kontor

Anteckningsböcker med eget tryck

En anteckningsbok med eget tryck är en utmärkt produkt att använda på det egna kontoret eller för att ge bort som en giveaway.

Visar 1 - 30 av 30 produkter

Anteckningsböcker, fortfarande aktuellt

Datorn används oftast när man ska skriva något, men en anteckningsbok är fortfarande väldigt vanligt och något som många föredrar när man ska anteckna något snabbt. Det är utmärkt när man behöver ta anteckningar vid ett möte, skriva ned något från ett pågående telefonsamtal eller sina tankar och funderingar. Hela artiklar och liknande används datorn till nu för tiden, men snabba och korta anteckningar sker fortfarande ofta på papper. Därför är anteckningsböcker fortfarande vanligt på de flesta kontorsplatser och det gör det till en mycket bra produkt att profilera med sin egna logotyp. En anteckningsbok ligger ofta framme på skrivbordet och är en bra visuell källa när det gäller att synas.

Anteckningsbok med tryck

Profilerade anteckningsböcker som ligger framme på kontoret ger ett professionellt intryck när man tar emot besök och är dessutom en väldigt användbar produkt för de anställda. Tänk på att anteckningsböcker har en förmåga att förbrukas ganska snabbt, man glömmer bort vart man lade den första anteckningsboken och när man väl ska använda den så hittar man den inte och tar en ny. Beställ därför gärna flera på en gång, på så viss kan ni undvika onödiga kostnader eftersom man måste betala för tryckplåten även om man beställer samma som förra gången. Detta beror på att man inte har möjlighet att spara på tryckplåtar etc. eftersom det skulle bli tusentals plåtar att hålla reda på i produktionen.

A5 är en vanlig storlek på anteckningsböcker med eget tryck, men vi har givetvis både större och mindre om så önskas. Det kan finnas olika alternativ när det gäller placering av logotypen på anteckningsboken, vänligen kontakta oss med önskad modell så återkopplar vi med mer information. Vi har även andra kontorsprodukter som lämpar sig väl med anteckningsböcker, se mer här.

anteckningsbok med eget tryck