phone icon

Solglasögon

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Solglasögon

Tillbaka till Profilprodukter / Fritid & Friluftsliv

Solglasögon med tryck

Profilerade solglasögon är förmodligen en av sommarens mest populära giveaways. Solglasögon ser man överallt på sommaren och det behövs för att man inte ska behöva kisa i det fina vädret. Även om man redan har solglasögon så är det alltid bra att kunna ha ett extra par extra i väskan eller i bilen.

Det är inte bara praktiskt med solglasögon, det är även en modeaccessoar som finns i många varianter. Ett par stiliga glasögon i hög prisklass är minst lika populärt som ett par roliga och udda glasögon. Ett par färgglada glasögon kan vara en kul grej att ha på en fest, event eller festival medan ett par stiliga glasögon kanske passar bättre om man åker ut och träffar kunder.

Visar 1 - 13 av 13 produkter

Eftertraktade

Solglasögon med tryck är eftertraktade och en enkel produkt att dela ut under mässor och event. Även om man inte lyckas göra av med dem på en mässa så är det något som man kan dela ut till personalen eller varför inte ha en korg med solglasögon vid entrén?

solglasogon

Rätt solglasögon till rätt målgrupp

Tänkt på att beställa solglasögon med tryck som passar till just er målgrupp och inte bara för att ni själva tycker att dem är fina. Till en festival med yngre folk så kan det vara mer aktuellt med ett par billiga färgglada solglasögon än ett par dyra och exklusiva solglasögon.

Eftersom det är en modeaccessoar så är utseendet väldigt viktigt. Om ni ser ett par modeller av solglasögon som ni anser är jättebra så borde ni gå vidare på den linjen även om de kanske är dyrare. Om det är större sannolikhet att solglasögonen blir använda så är det bättre att köpa lite färre antal och att de används än att köpa flera billigare solglasögon som sedan inte blir använda.

solglasogon_nr2

Tryckt logotyp på solglasögon

Det vanligaste med profilprodukter är att man trycker sin logotyp på dem, men så behöver det nödvändigtvis inte vara när det gäller solglasögon. Där placerar man normalt trycket på den så kallade bågen och eftersom den är smal och avlång så är det många logotyper som inte passar bra där eftersom exempelvis en rund eller kvadratisk logotyp blir så liten. I de fallen är det mycket effektivare med att ange sin webbadress istället eftersom man då fyller ut ytan på ett bättre sätt.

ett par svarta solglasögon