phone icon

Contigo® Cortland Inf. flaska

Ny produkt

257 kr exkl. moms

+ 345 kr per tryckfärg, motiv & placering
Viktigt: Vi har en startkostnad på 345 kr som gäller per tryckplåt/färg, motiv och placering. Den här kostnaden framkommer inte på kassasidan utan kommer att läggas till i efterhand.

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
15 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Smart drickflaska av klar BPA-fri Tritan. Med AUTOSEAL®-teknologi, unikt låssystem, karbinhake och speciell infusionskopp i botten. Fyll infusionskoppen med örter eller frukt och fyll sedan flaskan med vatten. Koppla ihop delarna med ett klick. Smaken från frukten blandar sig sedan med vattnet. Tack vare den speciella silen flyter inte frukten ut i vattnet. Kan definitivt rekommenderas! Tål maskindisk. Inkl. instruktioner. Kapacitet 750 ml. Contigo® representerar toppkvalitet, och är nummer ett då det kommer till drickflaskor. Igenkännliga tack vare sin stilrena och slanka design. Drickflaskorna bevarar inte lukt, är BPA-fria, och använder sig av de revolutionerande AUTOSEAL®- eller AUTOSPOUT-teknologierna (2 års garanti). Då dricköppningen är stängd är flaskan skyddad mot smuts och mikrober. Lätta att använda också med endast en hand och garanterat 100% läckfria, för att kunna användas överallt, och närsomhelst. Långvarig marknadsföring med vår favorit!

Tänk på att tryckplåtar inte sparas. Vi rekommenderar därför att ni beställer lite fler produkter på en gång eftersom ni annars kommer att få en startkostnad även nästa gång ni beställer.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.


Produktbeskrivning Specifikationer
 • Tryckplacering
  På framsidan
 • Printyta
  30 x 30
 • Max antal färger
  4
 • Tryckmetod
  Tampotryck
 • SKU
  568820 N
 • Varumärke
  Contigo

Produktbeskrivning Tryckfil

Ladda upp en logotyp på kassasidan eller efter lagd order så återkommer vi med kostnadsfritt korrektur. Vill du själv skapa en printfärdig fil så ska den vara 30 x 30.

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Välj filer
Fil(er)

Produkter i samma kategori