phone icon

Vattenflaskor

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Vattenflaskor

Tillbaka till Flaskor & Muggar

Vattenflaska med tryck

En vattenflaska med tryck kan användas i många tillfällen. Man kan dela ut de till personalen, en som de kan använda hemma vid olika tillfällen samt en som de kan ha på kontoret. Mycket vatten är alltid bra på arbetsplatsen, då håller man sig pigg och alert. Vattenflaskor är även optimalt för idrottsföreningar och liknande verksamheter.

Visar 1 - 24 av 24 produkter

Perfekt för sport- och idrottsföreningar

Profilerade vattenflaskor är en självklarhet om man är med i en fotbollsklubb eller liknande gruppaktivitet. Det behöver inte nödvändigtvis bara innebära en kostnad. Se istället till att beställa många vattenflaskor med tryck och sälj de sedan till medlemmar, fans och föräldrar för att dra in extra pengar till klubbkassan.

Vattenflaskor med tryck - utseende

MVi rekommenderar att ni väljer en färg som matchar företagets eller förenings logotyp. Då får man en snyggare helhetsbild med alla andra produkter och kläder som ni troligtvis redan har. Alternativt så kan man välja en vattenflaska med tryck som sticker ut lite. Det kan vara en ovanlig form eller lyxigt utseende. Ett enklare och mer neutralt utseende riskerar att bli lite tråkigt och man vill gärna dra till sig nyfikna blickar när man har en profilerad produkt. Ju mer mans syns desto bättre valuta får man för pengarna.

Tryckplaceringar på vattenflaskor

Det kan finnas flera olika tryckplaceringar på vissa flaskor. Kontakta gärna oss med vilken flaska ni vill ha och vilken/vilka placeringar som ni önskar. Tänk däremot på att flera tryckplaceringar även kräver flera tryckplåtar, vilket därmed ökar startkostnaden.

vattenflaska med tryck