phone icon
Canvastavla 40x60 Visa större

Canvastavla 40x60

CT1303

Ny produkt

299 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Canvastavla 40x60 är perfekt för dig som vill spara pengar genom att göra monteringen själv. Vi skickar träramar, upphängningsanordning och bildvåd direkt till er. Följ sedan medföljande anvisning för att montera ihop canvastavlan.

Bildvåden till canvastavlan printas på en vävd duk som varken är matt eller blank, utan är en lagom variation av båda.

Träramen har ett djup på 12mm och passar bra för de flesta mått.

Lite utfall på bilden är nödvändigt så att man har marginal att arbeta med vid monteringen, i annat fall är det risk att man ser vita kanter. Tänkt därför på att 2cm på vardera sida av ert motiv inte kommer att synas framifrån.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss efter endast 1 arbetsdag från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 44x64 cm. Om ni inte har möjlighet att göra den i det specifika måttet så går det bra att skicka in en vanlig bild. Då återkommer vi med ett korrektur. Om er fil däremot har rätt proportioner så sätts den direkt i produktion förutsatt att vi även anser att kvalitén är bra.</printinfo


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd 60
Printmaterial LaTour (polyesterväv)

Tillbehör

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Välj filer
Fil(er)