phone icon

Canvastavlor

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Canvastavlor

Canvastavla med egen montering


Canvastavla är en perfekt produkt att sätta upp hemma eller varför inte på kontoret eller i matsalen? Med ett eget motiv kan man få ett personligt och unikt budskap som förgyller väggarna. Det bästa med allt är den låga kostnaden!

Visar 1 - 5 av 5 produkter

Förmodligen Sveriges billigaste canvastavlor med eget motiv!

Vi kan erbjuda detta låga priset mot att ni gör monteringen själva. Den tiden som vi sparar in på detta moment kan vi istället dra av på priset och därmed blir canvastavlorna väldigt prisvärda. Vi kommer att skicka ert printade motiv tillsammans med delarna för en träram, en upphängningsanordning och en monteringsanvisning. För att montera ihop canvastavlan så rekommenderar vi att ni är på ett mjukt underlag samt att ni har tillgång till en häftapparat.

Canvastavlorna kan vridas på valfritt håll, om de ska vara stående eller liggande kan ni själva bestämma eftersom ni kan välja vilken kant ni vill sätta fast upphängningsanordningen på.

canvastavlor

Tillverkas på bara en arbetsdag!

Om vi får in en komplett order idag med godkända tryckfiler så skickas er order från oss antingen följande arbetsdag eller dagen därpå, lite beroende på när vi får in ordern och hur snabbt vi hinner gå igenom den.

Tänk på att filerna till canvastavlorna behöver vara lite större än själva framsidan eftersom en del av motivet går runt ramen, samt att man vill ha lite marginal när man ska placera dit den på ramen så att man inte får en vit kant. Korrekta mått för filens storlek finns angiven på respektive produktsida.

canvastalva baksida