Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

  Grafisk Hjälp

  Grafisk Hjälp
  Lägg till den här produkten om du vill ha hjälp med att sätta samman ditt material till kompletta tryckfiler. Den här tjänsten är perfekt för dig som inte har tid eller kunskap att själv sätta samman ett färdigt original.

  Vi erbjuder den här tjänsten i två olika varianter:

  Enkel Grafisk Hjälp
  Den här tjänsten är för dig som på ett enkelt sätt vill sätta samman en logotyp, en bild och en enkel text. Om du har specifika önskemål angående färg, typsnitt eller placering så rekommenderar vi att ni i ett dokument eller skiss anger detta till oss på ett så detaljerat sätt som möjligt. I kostnaden ingår det två korrektur och kontakten sker via mejl.

  Professionell Grafisk Hjälp
  Den här tjänsten är för dig som har höga krav på utseendet och som vill få möjlighet till personlig genomgång av er design via telefon. Tjänsten passar även för dig som har mer tidskrävande och komplicerat arbete än vad tjänsten Enkel kan erbjuda. Det finns ingen begränsning i antalet korrektur, men notera att vi behöver debitera extra om ert arbete överskrider en halvtimme. De allra flesta av de arbeten vi utför går inom en halvtimmes debitering och om det är på väg att gå över den här tiden så kommer vi att meddela er.

  Behöver ni bättre bilder?
  Vi kan köpa en bild åt dig på vårt konto som vi sedan lägger till på er order i efterhand. Gå in på https://se.fotolia.com och välj ut den bild som du vill ha. Under prisuppgifterna finner du en flik som heter ”On-demand köp” och där kan du se vad priset blir, 1 kredit = 10 kr. Skicka oss länken till bilden efter lagd order (eller ange id) tillsammans med vilken storlek du vill ha. Om du vill att vi ska göra bedömningen om vilken storlek som behövs så kan du skriva detta till oss.

  Vi jobbar med grafisk design varje dag och kan utföra arbetet på ett smidigt och bra sätt så att du inte behöver lägga tid och pengar på att gå till en reklambyrå.

  Välj någon av nedan produkter och lägg i kundvagnen. Efter lagd order får du möjlighet att ladda upp filer och då kan ni ladda upp ert material tillsammans med någon form av beskrivning.
  Vi hjälper er att sätta samman en färdig tryckfil. Tjänsten finns i två olika varianter beroende på tid, omfattning och önskemål.
  Artikelnr: w1055
  450,00 sek
  Storlek:
  Antal:
  Kunder som har köpt denna produkt har också köpt:
  fr: 395,00 SEK
  fr: 495,00 SEK
  Stäng
  Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ