Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

  Top 3 mest sålda rollups i Stockholm!

  De flesta som handlar rolluper och rollups kommer från vår kära huvudstad Stockholm. Om du är i Stockholm och behöver en rollup men inte vet vilken rollup du ska välja så får du här reda på vad andra i Stockholm har köpt för rollups.

  Statistik över de mest sålda rollupsen i Stockholm

  De mest säljande rolluperna i Stockholm enligt vår senaste statistik är EcoRoll 80 vilket alltid har varit populär bland många. Men det som är intressant är att intresset för EcoRoll 80 sponsor har ökat mycket. Den rollupen är i princip samma som EcoRoll 80 fast där vi även har med vår logotyp längst ner. I gengäld så har vi halverat priset, vilket har lockat många som ser en chans att spara mycket pengar. På tredje plats har vi vår EcoRoll 85 som är 5 centimeter bredare än EcoRoll 80. Fem centimeter tycker de flesta låter lite, men det är tillräckligt för att göra stor skillnad rent visuellt och därför har rollupen hamnat på tredjeplats.

  Vi hoppas att den här statiken ska hjälpa dig i dit val av rollups. Önskar du en rollup för ett specifikt ändamål så kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig att välja något som passar dig och din budget.

   


  Våra allra bästa rollups!

  Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ