Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

  Rollups Göteborg, topplistan

  Vi säljer mängder av rollups varje dag och en av de städer vi säljer allra mest till är Göteborg. Nedan kan du se en topplista med våra mest sålda rollups i Göteborg den senaste tiden.

  Rollups i Göteborg, Topplistan

   

  Inte helt ovanligt så är EcoRoll 80 vår mest sålda rollup i Göteborg. Det är en billig rollup och levereras snabbt till städer som Göteborg. Lite mer otippat så kommer EcoRoll 85 som den näst mest sålda rollupen i Göteborg. Den kostar lite extra och är bara 5 centimeter breddare, men trots det är det många som gillar just den bredden på sina rollups. De extra centimetrarna gör att rollups inte längre känns så smal.

  Enligt statistiken så säljs det även många minirollups i Göteborg, slår man samman statistiken för sålda rollups i A3 och A4-format så kommer de nämligen upp på en fjärdeplats i listan. EcoRoll Sponsor som är en relativt ny produkt hamnade faktiskt snabbt på topplistan, detta tack vare att priset är halverat vilket gör att folk gärna köper någon extra. Produkten kommer troligtvis att klättra snabbt på listan i fortsättningen.

  Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ