Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

  Våra montersystem (mässmonter)Idag finns det en uppsjö av produkter och många alternativ till mässmontrar men ändå så får man lite mer med en PopUp då den har rundade gavlar och även kan fås där hela mässmontern är konkav som ger ett mycket fint intryck för den som inte bara är ute efter en traditionell RollUp där man får mer budskap för pengarna men samtidigt är det som att jämföra äpplen med päron då en riktig mässmonter ska vara lite mer solid och ge ett större intryck än en enkel rollup.

  Vi på RollUp-Kungen har valt att jobba med premium produkter när det gäller dessa mässmontrar som vi kallar PopUp då vi utvärderat och provat massor av lite enklare system bl.a från Kina men eftersom en Mässmonter är en mer komplex produkt anser vi att dessa montrar behöver ha ännu lite extra kvalitet för att uppnå de krav vi ställer på en riktig mässmonter som du som kund skall vara nöjd med även efter en längre tids användning. Vi på RollUp-Kungen är ju förespråkare av låga priser men samtidigt så är vi mycket medvetna om kvalitet och vi har konstaterat att ibland är inte billigast bäst och det stämmer bra när det gäller montersystem där det är så många delar som ska passa ihop med precision för att ge dig som användare ett bra intryck.

  Bildvåderna på en mässmonter är alltid förstaklass och trycks med stor noggrannhet och precision. Våra montersystem finns i en rad olika utföranden och med olika diskar, belysningar och tillbehör att välja till samt flera olika storlekar. Vi jobbar idag med Expolinc som levererar montersystem som är gjorda för våra Nordiska krav och vi kan varmt rekommendera någon av våra produkter oavsett om det är en PopUp, Mässmonter eller någon av våra enklare produkter.


  Våra populäraste montersystem

  Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ