Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

  Populäraste flaggorna i sommar

  Flaggor är som vanligt en mycket populär produkt på sommaren. Vilket vi verkligen har märkt av. Vi har redan vi sålt hundratals flaggor, allt från små inomhusflaggor till stora varianter på över 4 meter.

  De flaggor som vi har sålt flest av är vår populära BeachFlag. Beachflag är vår näst största utomhusflagga med en höjd på hela 415 cm. Flaggan passar även bra ute på vintern, allt man behöver göra att byta ut markfästet till ett som är anpassat för snö.

  Vår näst mest sålda flagga är Flagsign 250, vilket är en av våra nya flaggor för i sommar. Den här flaggan är lite speciell eftersom den är rektangulär. Det här är väldigt smart och samtidigt snyggt eftersom hela flaggan alltid syns, oavsett ifall det blåser eller inte. Den här flaggan är inte bara en sommarflagga utan är även en mycket bra produkt att ha till mässor.

  På tredje plats hamnar Mega Outdoor Flag. Det är vår allra största flagga med en höjd på fem meter. Höjden gör att man ser den på långt avstånd och att den inte täcks så lätt av andra föremål. Exempelvis bra ifall man vill synas från vägen.

  Hoppas att den här statistiken var intressant och att den hjälper dig i ditt val av flagga.


  Våra populäraste flaggor

  Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ