Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

  Mest populära storleken av banderoller

  Det är många i framförallt Stockholm som väljer att köpa banderoller, men som samtidigt inte har en aning om hur stor banderoll man ska ha eller om den ska vara bred, smal eller hög. Har man det problemet så är det bästa att man först funderar ut på vad man vill ha för budskap på sin banderoll. Hur stor logotyp är nödvändigt? Vart ska banderollen hänga? Vilken text ska synas? När man har svarat på de frågorna så kan man själv skissa upp sin banderoll på ett papper eller göra det i ett Word-dokument för att lättare kunna se vilken layout man kan behöva.

  Tänk sedan efter på hur långt avstånd besökare kommer att se den på. Är de relativt nära så kommer en banderoll på 2 x 1 meter att kännas väldigt stor och är därmed ett givet val. Men om den ska hänga utomhus uppe på en byggnad så kanske man måste välja en större yta som exempelvis 4x2.

  Här är även lite statistik på de storlekar som vi har sålt mest av den senaste tiden, en liten fingervisning på vad våra andra kunder i Stockholm har köpt (avrundat till närmsta meter).

   Banderoll

  Statistiken visar tydligt att de mindre banderollerna är mest populära. Det beror dels på att en liten banderoll kostar väldigt lite samtidigt som man faktiskt får en väldigt stor exponeringsyta.

  Om du har specifikt önskemål på banderoll så kan du alltid kontakta oss för mer information. Vill du veta ungefärligt pris så är det ofast samma pris som på den banderoll som finns på hemsidan i närmast storlek.


  Våra populäraste banderoller

  Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ