Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

  2.1 AfterPay Faktura
  ”Vi erbjuder betalning genom faktura i samarbete med AfterPay. Betalningsvillkor är XX dagar och en fakturaavgift om XX kr tillkommer. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan skickas separat.

  Vid försenad betalning skickar AfterPay en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Ni debiteras även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer.

  AfterPay kommer att behandla beställarens personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifter kommer att insamlas och behandlas i syfte att slutföra den aktuella beställningen, identifiera beställaren, genomföra kreditkontroll samt för statistiska syften. Genom att välja betalning genom AfterPay ger beställaren AfterPay rätt att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll. Rollup-Kungen AB reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.


  2.2 AfterPay Konto / Delbetalning
  Genom AfterPay ges du möjlighet att dela upp din betalning. Vid ett köp om minst 200 SEK kommer du att bli erbjuden att ansöka om att dela upp betalningen på www.myafterpay.se.
  Det finns två alternativ för att dela upp betalningen.

  Ett alternativ är att starta ett AfterPay konto där du själv bestämmer varje månad hur mycket du vill betala. Det finns ett minimumbelopp som baseras på det totala kvarstående beloppet på kontot. Det beloppet framgår av kontoavin och på myafterpay.se.

  Det andra alternativet är att starta en delbetalningsplan. Då bestämmer du hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du kan välja mellan att betala på 3, 6, 12, 24 eller 36 månader (med reservation att varje delbetalningsbelopp inte understiger 50 kr). Det totala beloppet delas upp på de antal månader du väljer att betala och blir därmed detsamma varje månad.

  Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta om 1,63% på månadsbasis från fakturans förfallodag. Vid påminnelse debiteras lagstadgad avgift om för närvarande 60 kr samt en förseningsavgift om 80 kr.
  [Företagsnamn] reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.
  Confidential. All rights reserved to arvato Finance.

  AfterPay kommer att behandla beställarens personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifter kommer att insamlas och behandlas i syfte att slutföra den aktuella beställningen, identifiera beställaren, genomföra kreditkontroll samt för statistiska syften. Genom att välja betalning genom AfterPay ger beställaren AfterPay rätt att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll.


  För att starta delbetalning genom konto eller delbetalning behöver du göra en ansökan om kredit samt godkänna kontovillkoren. Detta gör du på www.myafterpay.se. För information om nekande till kredit eller om du anser att du blivit felaktigt nekad, ring AfterPay.

  Nedan avgifter gäller för AfterPay konto respektive AfterPay delbetalning.

  Kontovillkor 
  Aviavgift 0 SEK
  Uppläggningsavgift 29 SEK
  Påminnelseavgift 60 SEK
  Förseningsavgift 80 SEK
  Månatlig kreditränta 1,63 %

  Effektiv ränta konto
  Om Kredittagaren till exempel handlar för 10 000 kr och delar upp betalningen på 12 månader kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 28,72 %. Det totala beloppet att betala blir i detta exempel 11 435 kr.

  Delbetalningsvillkor 
  Antal månader 3 6 12 24 36  
  Uppläggningsavgift 95 195 195 295 295 SEK
  Aviavgift 29 29 29 29 29 SEK
  Påminnelseavgift 60 60 60 60 60 SEK
  Förseningsavgift 80 80 80 80 80 SEK
  Månatlig kreditränta 0 0 0,83 0,83 0,83 %

  Effektiv ränta delbetalning
  Om Kredittagaren till exempel handlar för 10 000 kr och väljer att dela upp betalningen på 12 månader kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 21,85 % Det totala beloppet att betala blir i detta exempel 11 090 kr.

  Besök www.afterpay.se/sv/terms-and-conditions för fullständiga villkor. Logga in på www.myafterpay.se för dina betalningsalternativ.

  Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ