Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

  Information om Affischer Det är många som köper affischer, vilket det finns många anledningar till. Affischer har nämligen under många år varit ett populärt reklammedel för nya biofilmer, cirkuspjäser och andra event. Men under senare år har de blivit ett vanligt medel för vanlig produktreklam. Exempelvis ser man ofta inramade affischer när man går ner till tunnelbanan med reklam för kaffe, trisslotter eller billiga matvaror.

  Den vanligaste storleken av affischer som vi har sålt de senaste månaderna är 70x100 cm, men även många affischer av storleken 100x140 cm. De mindre storlekarna är inte alls lika populära, och det är också väldigt logiskt. De flesta som köper affischramar utav oss gör det nämligen för att man vill göra reklam för något, och då gäller det att man syns.

  Affischer är en mycket bra reklamprodukt, men som kanske inte passar för alla tillfällen. Man bör exempelvis inte investera i en affisch ifall man ska ställa ut på mässa. Då finns det mycket bättre alternativ som exempelvis rollups.

  Affischer är annars en mycket bra produkt att sätta upp inne i köpcentrum, affärer, butiker eller liknande ställen där mycket folk går förbi. Produkten rekommenderas även för dig som vill utsmycka korridorer eller kontor med företagsbilder, vilket är både kostnadseffektivt och snyggt ifall man köper till en ram.

  Affischer är dessutom väldigt billiga i jämförelse till hur stor exponeringsyta man får. För enbart 400:- kan man nämligen köpa en som är 100x140 cm, vilket de flesta kommer att se på långt avstånd.

  Mest köpta affisch-storlekarna

  Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ